NaarTerschelling.com, het leukste eiland van de wadden!

Laatste nieuws
Volg ons
GO UP

Noordzeestrand Terschelling

  /  Noordzeestrand Terschelling

Terschelling heeft een strandlengte van in totaal bijna 40 kilometer. Maar liefst 30 kilometer daarvan is Noordzeestrand.

 Wat zo bijzonder is aan het Noordzeestrand van Terschelling is dat het erg breed is, zeker in vergelijking met andere stranden langs de Noordzeekust. Het is zelfs het breedste strand in Europa. Vanaf de duinen tot aan zee wordt op veel plekken met gemak 500 meter gehaald. Voor strandliefhebbers op het slechts 4 km brede eiland betekent dit heerlijk veel ruimte altijd in de buurt. Er is in elk seizoen wel wat te beleven aan de kust. Van lekker uitwaaien tot heerlijk zonnebaden en van kitesurfen tot paardrijden.
Dat het Noordzeestrand zich uitstekend leent voor sportieve activiteiten bewijzen de verschillende kampioenschappen die er regelmatig worden gehouden. Bijvoorbeeld het Nederlands Kampioenschap strandzeilen en het Open Europees Kampioenschap Blokarten. Ook de minder prestatiegerichte sporter kan zich uitstekend vermaken op het Terschellinger Noordzeestrand. Te paard galopperen door de branding, kitesurfen op het open water of vliegeren met beide benen in het zand. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om actief bezig te zijn, alleen of in een groep. Activiteiten en excursies waarbij begeleiding nodig is, kunnen onder andere bij de VVV geboekt worden. Overigens is het Noordzeestrand ook toegankelijk voor mindervaliden met een speciale rolstoel, die te leen is bij sommige strandpaviljoens.

Noordzeestrand Terschelling

Bekijk hieronder onze foto’s van het Noordzeestrand!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Error: Access Token for naarterschelling is not valid or has expired. Feed zal niet updaten.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Geen berichten gevonden.

Zorg ervoor dat dit account berichten beschikbaar heeft op instagram.com.

Klik hier om te troubleshoten

Shop #NaarTerschelling

X