NaarTerschelling.com, het leukste eiland van de wadden!

Laatste nieuws
Volg ons
GO UP

Fietsen huren Terschelling

  /  Fietsen huren Terschelling

Fietsen huren Terschelling

Hèt vervoermiddel om Terschelling op een gemakkelijke en sportieve manier te verkennen, is de fiets. Er zijn dan ook in ieder dorp meerdere fietsverhuurders die u een uitgebreid assortiment aan fietsen te bieden hebben. Ook kunt u vaak via uw hotel een fiets regelen. Bij aankomst in de haven van West-Terschelling kan uw fiets al voor u klaar staan. Uw bagage wordt dan door de verhuurder geheel kosteloos naar uw accommodatie vervoert. Het grote voordeel van een huurfiets is niet alleen dat u bijna overal op Terschelling kunt komen. Mocht u onderweg een lekke band krijgen dan is één telefoontje naar de verhuurder al voldoende om direct geholpen te worden met vervangend vervoer ter plaatse.

Fietsen zijn te huur in alle soorten en maten. U heeft natuurlijk de keuze uit damesfietsen, herenfietsen en kinderfietsen, maar dat is lang niet alles. Ook tandems, bakfietsen en e-bikes behoren tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een ouder-kind fiets? Dat is een tandem waarbij uw kind voorop een lager deel zit en u achterop stuurt en trapt. Deze ouder-kind fietsen zijn er bij sommige verhuurders zelfs voor drie personen (1 ouder en 2 kinderen voorop). U kunt eventueel ook een fietsmandje erbij huren of een kinderzitje voor voor- of achterop. Zelfs voor uw hond kunt een speciaal karretje huren. Geen enkele reden dus om dit prachtige eiland niet op de fiets te ontdekken.
Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een fiets te huren op terschelling.

In West-Terschelling, direct na aankomst, kan je bij de boot diverse fietsverhuurders kiezen.

 

Dit zijn de fietsverhuurders die je direct bij aankomst zult tegenkomen op het haventerrein of zodra je je richt op de Brandaris/ Torenstraat.

In Midsland kan je op enkele plekken fietsen huren:

In Formerum kan je op  enkele plekken je fiets huren.

In Lies kan je een fiets huren bij:

In Hoorn kan je een fiets huren bij

  • Rijwielverhuur Terpstra
  • Cor Bakker

In Oosterend kan je een fiets huren bij

X