NaarTerschelling.com, het leukste eiland van de wadden!

Laatste nieuws
Volg ons
GO UP

Herfst op terschelling

  /  Herfst op terschelling

Als de herfst op Terschelling is aangebroken, zijn er tal van activiteiten die je kan doen op het eiland. Je hebt natuurlijk de herfstvakantie waarin veel bezoekers naar het eiland komen. De herfst is een ideale periode om een paar dagen richting Terschelling te gaan. Het is een fijn eiland om in een paar dagen te ontdekken. Zo worden er in de herfst een aantal markten georganiseerd waar je naartoe kan gaan. Deze markten vallen meestal in de herfstvakantie. Ook zijn er in de dorpen genoeg andere activiteiten te ondernemen. Houd er wel rekening mee dat het in de herfstvakantie erg druk kan zijn met gezinnen die het eiland bezoeken.

Herfst op Terschelling

In de herfst op Terschelling kan je natuurlijk ook de prachtige natuur ontdekken. De zomer is voorbij, het is tijd voor de natuur op de blaadjes te laten vallen. In deze periode zal je de mooie herfstkleuren van de natuur ontdekken. Er zijn heel veel wandel- en fietsroutes op het eiland die je kan afleggen. Ook kan je een combinatie doen van een wandel- en fietsroute. Er zijn verschillende plekken waar je je fiets kan stallen en te voet verder kan gaan. De natuur van Terschelling staat bekend om de schoonheid en behoort sinds 2009 tot de UNESCO Werelderfgoedlijst. Je kan er vele soorten vegetatie ontdekken, van bossen tot heidesoorten. Veel vogelsoorten hebben hun thuis gemaakt van Terschelling. Door de vochtigheid van de grond en de bijzondere vegetatie is het een perfecte leefomgeving voor vele soorten vogels, zoals de Fuut, het Baardmannetje en de Slobeend.

Herfst op Terschelling

Bekijk hieronder onze foto’s!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Error: Access Token for naarterschelling is not valid or has expired. Feed zal niet updaten.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Geen berichten gevonden.

Zorg ervoor dat dit account berichten beschikbaar heeft op instagram.com.

Klik hier om te troubleshoten

X