NaarTerschelling.com, het leukste eiland van de wadden!

Laatste nieuws
Volg ons
GO UP

Kitesurfen Terschelling

  /  Kitesurfen Terschelling

Terschelling heeft de perfecte stranden om te kitesurfen. Het is de beste plek van Nederland om dit te doen. Er zijn op het eiland een aantal plekken waar je mag kitesurfen. Je kan zelf gaan kitesurfen of je neemt een aantal lessen bij een kitesurfschool. Het bekendste strand is het Groene strand op Terschelling. Er zijn strikte regels aan het aankomt op kitesurfen op Terschelling. In principe is het namelijk verboden om losse objecten mee de zee in te nemen. Er zijn een aantal plekken op het eiland waar je wel mag kitesurfen. Dit is altijd een stukje van het openbare strand waar ook zwemmers kunnen zitten. Het zou natuurlijk gevaarlijk zijn als kitesurfen gewoon mag tussen de mensen.

Regels voor kitesurfen op Terschelling

Het is belangrijk dat je de windrichting in de gaten houdt als je gaat kitesurfen. Er kan soms een harde wind staan die net niet in de goede richting staat om te kitesurfen. Daarnaast moet je als kitesurfer voldoende afstand houden tot de vaargeul. Dit kan erg gevaarlijk zijn. Ook is het niet mogelijk om je kite ergens anders dan op het strand zelf omhoog te laten komen. Er zijn nog wel een aantal andere regels te vinden voor kitesurfen. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent als je wilt kitesurfen op Terschelling. Als je kitesurfles zou willen volgen dan zijn er scholen open van april tot oktober ongeveer. Dan is het de beste periode om te oefenen. Je kan vaak kiezen uit verschillende pakketten voor kitesurflessen.

Kitesurfen Terschelling

Bekijk hieronder onze foto’s!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Error: Access Token for naarterschelling is not valid or has expired. Feed zal niet updaten.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Geen berichten gevonden.

Zorg ervoor dat dit account berichten beschikbaar heeft op instagram.com.

Klik hier om te troubleshoten

X