NaarTerschelling.com, het leukste eiland van de wadden!

Laatste nieuws
Volg ons
GO UP

Parapluduin Terschelling

  /    /  Parapluduin Terschelling

De parapluduin Terschelling is een duin waar je kan wandelen. Het ligt ten oosten van het eiland Terschelling. Als je tot het einde van het fietspad gaat waar ook de Derk Hoekstra duin en de Boschplaat beginnen, dan ga je de andere richting op. Je kan dit herkennen doordat er een bordje staat met vogelgebied. Let er op dat je dat gebied niet mag betreden van half maart t/m half augustus. Vanaf daar heb je wandelpaden door de Parapluduin. Het lijken eigenlijk eerder sluip paadjes dan echt wandelpaadjes. En dat maakt deze wandelroute ook zo leuk! Je kan de Parapluduin het beste in de zomer bezoeken. Dan staat er veel in bloei. Je kan in de verleiding komen om te gaan plukken, maar weet dat dit niet toegestaan is.

Parapluduin Natuur

De Parapluduin op Terschelling is een mooi gebied om doorheen te lopen. Je krijgt echt een stukje natuur van Terschelling te zien. Je komt soms geen mens tegen en je bent omringd door bijzondere natuur. De natuur in dit gebied is erg bijzonder vanwege de vele vogelsoorten die hier hun thuis van hebben gemaakt. Ook zijn er vele bijzondere plantensoorten die er groeien. Je kan dus tot het einde van het fietspad komen met de fiets. Er staat daar een stalling waar je je fiets kan neerzetten. Je kan dan te voet verder de duinen in. Zorg ervoor dat je voldoende eten en drinken mee hebt genomen! Je zal even onderweg zijn en er zijn weinig tot geen faciliteiten in de buurt.

Parapluduin Terschelling

Bekijk hieronder onze foto’s!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Error: Access Token for naarterschelling is not valid or has expired. Feed zal niet updaten.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Geen berichten gevonden.

Zorg ervoor dat dit account berichten beschikbaar heeft op instagram.com.

Klik hier om te troubleshoten

X