NaarTerschelling.com, het leukste eiland van de wadden!

Laatste nieuws
Volg ons
GO UP

Strandpaviljoen De Branding Terschelling

  /    /  Strandpaviljoen De Branding Terschelling

Het nieuwe strandpaviljoen De Branding is gebouwd op 9 meter lange palen en daardoor het eerste strandpaviljoen op het eiland dat een vergunning heeft om het hele jaar geopend te zijn.
Gelegen in Midsland aan Zee biedt De Branding met of zonder verrekijkers een prachtig uitzicht over de Noordzee en het brede zandstrand. Het paviljoen is uitstekend toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel en in de zomer de hele week geopend van 11.00 uur tot 23.00 uur. In het winterseizoen worden afwijkende openingstijden gehanteerd. Dan bent u welkom op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11.00 uur en 18.00 uur. Het gebouw is voorzien van gratis Wifi.

Bij Paviljoen de Branding in Midsland aan Zee kunt u koffie drinken, borrelen, lunchen en dineren. Er is een speciale menukaart voor mensen die last hebben van voedselallergieën of -intoleranties. Hierop staan bij elk gerecht de allergene stoffen vermeld. Ook voor vegetariërs is de menukaart duidelijk opgesteld. Bij de gerechten zonder vlees of vis staat een groen vinkje afgedrukt. U kunt genieten van soep, brood, tosti’s en burgers. Maar ook van borrelhapjes en gebak. De dinerkaart geeft u de keuze uit een ruim driegangen assortiment en voor kinderen zijn er uiteraard pannenkoeken of frietjes.

X