NaarTerschelling.com, het leukste eiland van de wadden!

Laatste nieuws
Volg ons
GO UP

Zandzeebar Terschelling

  /    /  Zandzeebar Terschelling

In Formerum aan Zee staat het kleurrijke strandpaviljoen Zandzeebar. De bar, die in het najaar van 2013 door een zware storm geheel werd verwoest, is inmiddels weer opgebouwd en in oude glorie hersteld.
Het interieur bestaat grotendeels uit steigerhout en heeft duidelijk Oosterse invloeden. Het publiek op het terras wordt door glazen schermen behoed voor zand en wind. De houten meubels zijn bedekt met fleurige kussens, die uitnodigen tot lang na borrelen op zwoele zomeravonden. Zowel binnen als op het terras wordt een anti-smartphone beleid gehanteerd. Er is geen wifi en bellers worden aangesproken zodra ze hun telefoon tevoorschijn halen. Dit draagt wellicht bij tot een relaxte sfeer, maar zal niet door iedereen gewaardeerd kunnen worden.

De keuken van Zandzeebar serveert zowel broodjes, als vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Er wordt daarbij zoveel mogelijk gewerkt met lokale producten. Het menu wisselt regelmatig en de kwaliteit van het eten is in orde. De gemiddelde prijs van een twee-gangen diner is 25 euro exclusief drankjes. Zandzeebar Terschelling is tijdens het strandseizoen van maandag tot en met zondag geopend van 11.00 in de ochtend tot 20.30 in de avond. In het najaar en de winter gelden afwijkende openingstijden. Er kan met pin betaald worden.

De ZandZeebar strandtent is zeker een bezoek waard.

X