NaarTerschelling.com, het leukste eiland van de wadden!

Laatste nieuws
Volg ons
GO UP

Voorjaar op terschelling

  /  Voorjaar op terschelling

Het voorjaar op Terschelling is een mooie periode in het jaar. De kou verdwijnt en de bloemen en planten komen langzaam uit de winterslaap. Alles staat in knoppen of in bloei. Deze tijd van het jaar is perfect om Terschelling te ontdekken door de fiets- en wandelroutes die het rijk is. Deze routes nemen je mee naar de meest bijzondere plekken van het eiland. Je kan een bijzondere vegetatie zien die uniek is voor het eiland. Deze vegetatie is door de stuifduinen ontstaan en heeft een eigen leven gekregen. Ook zijn er tal van vogelsoorten te ontdekken die op het eiland leven. Als je vogels wil spotten, zorg er dan voor dat je een verrekijker meeneemt! Niet alle gebieden kan je te voet ontdekken, soms moet je op de dijk staan en uitkijken over een bepaald gebied. De frisheid zit nog in de lucht in het voorjaar op Terschelling. Een ideaal moment om een frisse neus te halen op Terschelling.

Voorjaar op Terschelling

In het voorjaar kan je tijdens de voorjaarsvakantie Terschelling bezoeken. Het seizoen is dan net open, dus het kan wel wat druk zijn met gezinnen die in de voorjaarsvakantie op Terschelling zitten. Er zijn veel in en outdoor activiteiten in periode op het eiland. Je kan bijvoorbeeld een bolderkar nemen die over het strand rijdt. Deze brengt een bezoekje aan het De zee is in het voorjaar op Terschelling nog erg koud. Je zou het kunnen proberen, maar dat zal dan meer voelen als een Nieuwjaars duik dan een lekkere zwempartij.

Voorjaar op Terschelling

Bekijk hieronder onze foto’s!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Error: Access Token for naarterschelling is not valid or has expired. Feed zal niet updaten.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Geen berichten gevonden.

Zorg ervoor dat dit account berichten beschikbaar heeft op instagram.com.

Klik hier om te troubleshoten

X