NaarTerschelling.com, het leukste eiland van de wadden!

Laatste nieuws
Volg ons
GO UP

Weekend terschelling

  /  Weekend terschelling

Het eiland Terschelling is ideaal om een weekend naartoe te gaan. Het is een vrij klein eiland waardoor je het prima in een weekend kan ontdekken. Natuurlijk niet alles, maar je kan een end komen. Het eiland staat bekend om de ruimte, natuur en het gevoel even weg te zijn. Er zijn veel mogelijkheden om te blijven overnachten op het eiland. De ene faciliteit ligt dichter bij de natuur als de ander. Veel mensen die een weekend naar Terschelling gaan, doen wandel- of fietsroutes over het eiland om de prachtige natuur te ontdekken. ’s Avonds zijn er genoeg restaurants op het eiland waar je lekker kan eten. Ook kan je vaak in het restaurant van je accommodatie een maaltijd eten.

Weekend Terschelling

Een weekend naar Terschelling geeft echt een mini-vakantie gevoel! Doordat je op een eiland bent, heb je een heel andere beleving dan op het vaste land. Je kan uren uitwaaien op het strand of door de duinen lopen en genieten van de vogels en planten die er groeien. Als je in de zomer naar Terschelling gaat, heb je een grote kans dat de zon op je bol schijnt. Vanuit Harlingen kan je de boot nemen richting het eiland. Het ligt een beetje aan de rederij en het soort boot hoe lang de overtocht duur. De een doet er 45 minuten over, de ander 1 uur en 45 minuten. Denk eraan dat op de sneldienst van 45 minuten geen auto’s of fietsen vervoerd kunnen worden.

Bekijk hieronder onze foto’s!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Error: Access Token for naarterschelling is not valid or has expired. Feed zal niet updaten.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Geen berichten gevonden.

Zorg ervoor dat dit account berichten beschikbaar heeft op instagram.com.

Klik hier om te troubleshoten

X