NaarTerschelling.com, het leukste eiland van de wadden!

Laatste nieuws
Volg ons
GO UP

Winter op terschelling

  /  Winter op terschelling

Je kan op Terschelling verblijven in de winter als je van rust, ruimte en de natuur houdt. De winter is op Terschelling een laagseizoen. Dat betekent dat je weinig andere mensen tegen zal komen op het eiland. Je kan zomaar op het strand lopen en al die tijd geen mens tegenkomen. Als je hiervan houdt, kan je op deze manier ultiem genieten van al het moois dat Terschelling te bieden heeft. Het is wilder, ongerepter en natuurlijk lekker fris en koud. De temperatuur van het eiland scheelt niet veel met die van het vasteland. De gevoelstemperatuur kan echter wel wat lager liggen door de wind van de open zee.

Winter op Terschelling

Er zijn een aantal activiteiten die zich perfect lenen om in de winter op Terschelling te ondernemen. Sowieso is het heerlijk om even weg te zijn van huis en op dit eiland tot rust te komen. Het eilandgevoel is een apart gevoel, een gevoel echt even ergens anders te zijn. Bezoek bijvoorbeeld het wrakkenmuseum. Vier oud en nieuw in de haven op Terschelling. Ga naar het zwembad de Dôbe voor een duik in het water. En als het echt winter is en er sneeuw is gevallen, dan verandert het landschap in sprookjesland. Je kan uren door het winterlandschap wandelen en al het moois en de rust ontdekken. Warm jezelf daarna op in een van de vele restaurants of bars die er op het eiland zijn.

Winter op Terschelling

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Error: Access Token for naarterschelling is not valid or has expired. Feed zal niet updaten.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Geen berichten gevonden.

Zorg ervoor dat dit account berichten beschikbaar heeft op instagram.com.

Klik hier om te troubleshoten

X