NaarTerschelling.com, het leukste eiland van de wadden!

Laatste nieuws
Volg ons
GO UP

Zomer op terschelling

  /  Zomer op terschelling

In de zomer op Terschelling zijn? Het is heel goed vertoeven op Terschelling in de zomer. Op het eiland is er voor ieder wat wils. Als je van de natuur houdt, dan is het eiland ideaal! Het eiland behoort sinds 2009 tot het UNESCO Werelderfgoed. Er zijn vele wandel- en fietsroutes die je kan afleggen. Neem een verrekijker mee om de bijzondere vogels te spotten. En voor de echte wandelfanaten is het wijsheid om goede loopschoenen mee te nemen. Ook is het een fijn eiland voor gezinnen. Het is een relaxed eiland met veel accommodaties waar voorzieningen zijn voor kinderen. Er zijn veel vakantiehuizen verspreid over het eiland. Ook is het strand natuurlijk een fijne plek voor kinderen om te spelen!

Zomer op Terschelling

De knusse dorpjes op het eiland geven weer hoe het vroeger was op Terschelling. De oude huizen komen je vriendelijk tegemoet. Er zijn in de dorpen veel restaurants en barretjes te vinden als je de gezelligheid wil opzoeken. In de zomermaanden worden er veel braderieën gehouden op Terschelling. Op deze markten kan je lokale producten proeven en kopen, zoals cranberries of honing bijvoorbeeld. Ook is er in de zomer een heuse buitenbios te vinden! Je kan dan met de voeten in het zand een fijne film kijken onder de sterrenhemel. Als dat geen vakantiegevoel opwekt! Mocht je willen zwemmen, maar is de zee nog te koud, dan kan je naar het zwembad op het eiland. Ook zijn er zat andere in en outdoor activiteiten op het eiland te vinden.

Zomer op Terschelling

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Error: Access Token for naarterschelling is not valid or has expired. Feed zal niet updaten.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.

Geen berichten gevonden.

Zorg ervoor dat dit account berichten beschikbaar heeft op instagram.com.

Klik hier om te troubleshoten

X